مجموعه یادبود شهرهای شکوه نظامی افتتاح شد. بیانیه مطبوعاتی افتتاحیه بزرگ تابلوی یادبود "مجموعه یادبود اختصاص داده شده به شهرهای شکوه نظامی" در تپه پوکلونایا. بنای یادبود شهرهای شکوه نظامی

مسکو، 5 دسامبر - ریانووستی.رئیس شورای فدراسیون والنتینا ماتوینکو در مراسم افتتاحیه مجموعه یادبود اختصاص داده شده به شهرهای با شکوه نظامی شرکت کرد. این رویداد در پارک پیروزی در تپه پوکلونایا برگزار شد.

به گفته ماتوینکو، نمادین است که این مراسم در روز مهمی برگزار می شود - دوشنبه هفتاد و پنجمین سالگرد شروع ضد حمله نیروهای شوروی در نبرد برای پایتخت است. این سناتور خاطرنشان کرد: این یک لحظه بسیار مهم، عطف، لحظه تاریخی نه تنها در سرنوشت سرزمین مادری، بلکه در سرنوشت اروپا و کل جهان بود.

مقبره سرباز گمنام در دیوار کرملیندر مسکو، بنای یادبود آرامگاه سرباز گمنام در باغ اسکندر در نزدیکی دیوار کرملین ساخته شد. خاکستر سرباز گمنام در سال 1966 از گور دسته جمعی در 41 کیلومتری بزرگراه لنینگراد به اینجا منتقل شد.

"چهل و پنج شهر با شکوه نظامی گواهی قانع کننده ای از شجاعت و قهرمانی، انعطاف ناپذیری مردم ما، اراده آنها برای پیروزی است. به لطف قهرمانی مدافعان، این شهرها از دست مهاجمان آزاد شدند. جنگ به معنای واقعی کلمه برای هر خیابان رخ داد. ماتوینکو گفت، امروز یاد و خاطره قهرمانانی را که آزادی و استقلال کشور ما را تضمین کردند، گرامی می داریم. او تأکید کرد که مردم نه تنها کسانی را که دفاع کردند، بلکه کسانی را که کشور را از ویرانه ها بازگرداندند، شهرهایی با شکوه نظامی بازسازی کردند، که بسیاری از آنها ویران شدند و برخی به سادگی از روی زمین محو شدند، به یاد می آورند.

رئیس شورای فدراسیون از جانبازانی که شاهکار بزرگی را انجام دادند و سرزمین مادری خود و تمام اروپا را از شر ارواح شیطانی فاشیست آزاد کردند، قدردانی کرد. او گفت: "ما همیشه این شاهکار را به یاد خواهیم داشت و فداکاری های عظیمی را که کشورمان انجام داده است، به یاد خواهیم داشت." ماتوینکو یادآور شد که 3 دسامبر یک تاریخ به یاد ماندنی بود - روز سرباز گمنام. رئیس شورای فدراسیون تاکید کرد: یاد همه کسانی که جان خود را برای آزادی و استقلال ما فدا کردند، مبارک باد.

وی همچنین به کار آموزشی بزرگ اتحادیه شهرهای افتخار نظامی اشاره کرد که آغازگر نصب این تابلوی یادبود بود. در این مراسم، رئیس شورای فدراسیون گل هایی را به یادگار گذاشت.

در این مراسم همچنین رئیس کمیته دفاعی دومای دولتی ولادیمیر شامانوف، رئیس اتحادیه شهرهای افتخار نظامی سرگئی گوربن، رئیس دومای شهر مسکو، الکسی شاپوشنیکوف، حضور داشتند. این مراسم با حضور روسای شهرهایی برگزار شد که عنوان افتخاری فدراسیون روسیه "شهر شکوه نظامی" به آنها اهدا شد.

با حکم رئیس جمهور فدراسیون روسیه، از سال 2006، عنوان افتخاری "شهر شکوه نظامی" اعطا شده است. در حال حاضر 45 شهر این عنوان را یدک می کشند.

مجموعه یادبود در تپه پوکلونایا توسط تیمی از نویسندگان به رهبری آکادمی آکادمی هنر روسیه، هنرمند خلق روسیه، مجسمه ساز صلوات شچرباکوف و آکادمی آکادمی هنر روسیه، معمار ارجمند روسیه، ایگور ووسکرسنسکی ساخته شده است.

روز آغاز ضد حمله ارتش سرخ علیه نیروهای نازی در نبرد مسکو در سال 1941 روز دوشنبه در پایتخت روسیه جشن گرفته می شود. طبق سنت، در این روز صبح، نمایندگان مقامات شهری، جوانان و جانبازان گل و تاج گل را در مقبره سرباز گمنام و همچنین در بنای یادبود مارشال ژوکوف قرار می دهند.

جنگ جهانی دوم در حقایق و ارقام

به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد نبرد، بیش از هزار رویداد مختلف در سطح شهر، ناحیه و منطقه در پایتخت تدارک دیده شده است. در ماه نوامبر به شرکت کنندگان در دفاع از پایتخت 10 هزار روبل پرداخت شد. بیش از 19.2 هزار جانباز آنها را دریافت کردند. جشن های اصلی در این شهر در 5 دسامبر برگزار می شود.

برای اولین بار، مسکو با نسخه هایی از بنر پیروزی به افتخار سالگرد نبرد افسانه ای تزئین شد.

بنای یادبود شهرهای شکوه نظامی

رویداد مرکزی روز افتتاح تابلوی یادبود "مجموعه یادبود اختصاص داده شده به شهرهای شکوه نظامی" در تپه پوکلونایا است.

- مسکو پایتخت است، بنابراین دایره شهرهای با شکوه نظامی باید با یک ستون در اینجا، در تپه پوکلونایا بسته می شد. 75 سال پیش، در نزدیکی مسکو، چرخ های تاریخ لغزید و به عقب برگشت. ماشین جنگی رایش سوم با سرسختی روسی و یخبندان روسی مواجه شد. نیکولای زمتسوف پس از رونمایی از تابلوی یادبود گفت: پیروزی 9 مه 1945 در سرمای دسامبر در نزدیکی مسکو رقم خورد.

این بنای یادبود یک استیل گرانیتی رو به آسمان است که بالای آن یک عقاب دو سر قرار دارد. این ستون بر روی پایه ای نصب شده است که با یک کارتوش برنزی تزئین شده است که به شهرهای با شکوه نظامی اختصاص داده شده است. نام تمام شهرهای با شکوه نظامی فدراسیون روسیه بر روی استیل های تزئینی گرانیتی حک شده است که اطراف ستون را در دو طرف قاب می کند. در چهار طرف استیل چهار نقش برجسته مفرغی با نقش‌های جنگجویان دوره‌های مختلف وجود دارد.

اولین نقش برجسته که منعکس کننده تولد و توسعه قدرت نظامی روسیه است، شاهزاده سواتوسلاو، الکساندر نوسکی، دیمیتری دونسکوی، سرگیوس رادونژ و دیمیتری پوژارسکی را به تصویر می کشد.

نقش برجسته دوم به وقایع قهرمانانه قرن 18-19 اختصاص دارد و نشان دهنده امپراتور پیتر کبیر، فئودور اوشاکوف، الکساندر سووروف، میخائیل کوتوزوف و در پس زمینه - باگریشن و بارکلی د تولی است.

سومین نقش برجسته به قهرمانان دفاع از سواستوپل و جنگ های آزادیبخش در بالکان اختصاص دارد: اینها داشا سواستوپولسکایا، دریاسالار پاول ناخیموف، ملوان پیوتر کوشکا، ژنرال میخائیل اسکوبلف، دریاسالار استپان ماکاروف هستند.

نقش برجسته چهارم به جنگ بزرگ میهنی اختصاص دارد و توسط یک خلبان، ملوان، سرباز و تانکمن و همچنین یک خلبان مدرن نشان داده شده است. در پشت قهرمانان، بنرهای برنزی دوره های مختلف در باد به اهتزاز در می آیند. ارتفاع کلی این استیل حدود 16 متر است.

پروژه "Stela of Cities of Military Glory"، برنده مسابقه آزاد همه روسی در سال 2008 برای بهترین پروژه معماری و مجسمه سازی، به عنوان مدلی برای علامت یادبود استفاده شد. امروز، 45 شهر روسیه عنوان افتخاری "شهر شکوه نظامی" را دارند.

نمایشگاه ها و کنسرت ها

موزه مرکزی جنگ بزرگ میهنی در تپه پوکلونایا میزبان نمایشگاه «نبرد برای مسکو» است. اولین پیروزی." هدف اصلی هفتاد و پنجمین سالگرد یکی از مهمترین نبردها در تاریخ نظامی میهن، نشان دادن عظمت و تراژدی نبرد برای مسکو از طریق شاهکارهای عظیم مدافعان آن است تا با کمک موارد ارائه شده آشکار شود. آثار، سرنوشت مردمی که جان خود را برای نجات پایتخت دادند.

این نمایشگاه از ژوئن 1941 تا آوریل 1942 را پوشش می دهد. 46 موزه و آرشیو در سازماندهی آن شرکت داشتند. در این نمایشگاه بیش از 1.5 هزار نمایشگاه و اسناد آرشیوی با استفاده از تاسیسات جنبشی و همراهی چند رسانه ای به نمایش گذاشته شده است.

نمایشگاه عکس "برای مسکو!" روی آربات خواهد چرخید. 36 عکس در اینجا به نمایش گذاشته شد که هر کدام صحنه هایی از نبردها، زندگی یک شهر محاصره شده و پرتره هایی از قهرمانان دفاع از پایتخت را به تصویر می کشد. این عکس ها توسط آرشیو عکس TASS ارائه شده است، اکثر آنها برای اولین بار به نمایش گذاشته می شوند.

یک نشست تشریفاتی به 75مین سالگرد نبرد افسانه ای در ساختمان دولت مسکو در نووی آربات برگزار می شود. مهمانان اصلی کهنه سربازان جنگ بزرگ میهنی خواهند بود. در این نشست ستارگان پاپ و سینمای روسیه حضور خواهند داشت.

نمایشگاهی به افتخار سالگرد نبرد مسکو در کنیسه در تپه پوکلونایا افتتاح می شود. در اینجا کتابهای معتبر ثبت نام سربازی اجباری در بخش هشتم شبه نظامیان مردمی ارائه شده است که در آن نویسندگان و موسیقی دانان کلان شهر زیادی وجود داشتند. خطوطی با ضبط شده از شاعر امانوئل کازاکویچ و دیگر چهره های مشهور فرهنگی وجود دارد. کارت های ثبت نام داوطلبان شبه نظامی، وسایل شخصی آنها، مدال های سرباز، عکس ها، نامه های جبهه. علاوه بر این، می توانید یک جوجه تیغی ضد تانک در اندازه واقعی، کوکتل مولوتف و وسایل شخصی مخترع جوجه تیغی ضد تانک، سرلشکر میخائیل گوریککر را ببینید.

روز افتخار نظامی

5 دسامبر یکی از روزهای شکوه نظامی روسیه است که توسط قانون فدرال ایجاد شده است که در 10 فوریه 1995 توسط دومای ایالتی تصویب و توسط رئیس جمهور فدراسیون روسیه امضا شد. از سال 2012، پایتخت این روز را به عنوان تعطیلات شهری جشن می گیرد.

75 سال پیش، در 5 تا 6 دسامبر 1941، نیروهای شوروی در جریان نبرد مسکو یک ضد حمله علیه مواضع دشمن آغاز کردند. در شرایط سختی تهیه و اجرا شد. نیروهای شوروی با برتری در هواپیما، تقریباً نیمی از توپخانه، یک سوم تانک کمتر، و از نظر تعداد پرسنل نظامی کمتر بودند. با این حال، نبرد مسکو با شکست کامل گروه نازی که شامل 11 تانک، 4 لشکر موتوری و 23 لشکر پیاده بود، به پایان رسید. بیش از 11 هزار شهرک آزاد شد. در نتیجه خصومت های بیشتر، دشمن 100-250 کیلومتر از مسکو به عقب پرتاب شد.

نبرد مسکو یکی از نبردهای سرنوشت ساز جنگ بزرگ میهنی محسوب می شود. ضد حمله نیروهای شوروی در اینجا به یک حمله عمومی ارتش سرخ در سراسر جبهه تبدیل شد. سربازان شوروی پس از پیروزی در نزدیکی مسکو، افسانه شکست ناپذیری ارتش آلمان را از بین بردند. در نتیجه، فرماندهی نازی مجبور شد به دفاع استراتژیک روی آورد. نبرد مسکو اولین عملیات بزرگ موفقیت آمیز در طول جنگ بزرگ میهنی است که آغازی برای آزادی کشور از اشغال بود.

رئیس شورای فدراسیون در یک مراسم جشن در تپه پوکلونایا سخنرانی کرد

رئیس شورای فدراسیون والنتینا ماتوینکودر مراسم افتتاحیه تابلوی یادبود "مجموعه یادبود اختصاص یافته به شهرهای شکوه نظامی" شرکت کرد. این رویداد در پارک پیروزی مسکو در تپه پوکلونایا برگزار شد.

رئیس شورای فدراسیون افتتاح یک تابلوی یادبود را به افتخار شهرهای با شکوه نظامی به ساکنان پایتخت و همه روس ها تبریک گفت. مطابق با والنتینا ماتوینکو، نمادین است که این مراسم در یک روز مهم برگزار می شود - امروز هفتاد و پنجمین سالگرد شروع ضد حمله نیروهای شوروی در نبرد برای پایتخت است. این یک نقطه عطف بسیار مهم، لحظه ای تاریخی نه تنها در سرنوشت سرزمین مادری، بلکه در سرنوشت اروپا و کل جهان بود.

"چهل و پنج شهر با شکوه نظامی شواهد قانع کننده ای از شجاعت و قهرمانی، انعطاف ناپذیری مردم ما، اراده آنها برای پیروزی است. به برکت دلاوری های مدافعان این شهرها از دست مهاجمان آزاد شد. جنگ به معنای واقعی کلمه برای هر خیابان، هر خانه وجود داشت. و امروز یاد و خاطره قهرمانانی را که آزادی و استقلال کشور ما را تضمین کردند، گرامی می داریم والنتینا ماتوینکو.

به گفته او، مردم نه تنها کسانی را که دفاع کردند، بلکه کسانی را که کشور را از ویرانه ها بازگرداندند، شهرهایی با شکوه نظامی بازسازی کردند، که بسیاری از آنها ویران شدند و برخی به سادگی از روی زمین محو شدند، به یاد می آورند.

رئیس شورای فدراسیون از جانبازانی که شاهکار بزرگی را انجام دادند و سرزمین مادری خود و تمام اروپا را از شر ارواح شیطانی فاشیست آزاد کردند، قدردانی کرد. ما همیشه این شاهکار را به یاد خواهیم داشت و فداکاری های عظیمی را که کشورمان انجام داد را به یاد خواهیم داشت.

والنتینا ماتوینکوبه یاد آورد که سوم دسامبر به عنوان یک تاریخ به یاد ماندنی جشن گرفته شد - روز سرباز گمنام. رئیس شورای فدراسیون تاکید کرد: یاد همه کسانی که جان خود را برای آزادی و استقلال ما فدا کردند، مبارک باد.

والنتینا ماتوینکودر بنای یادبود گل گذاشت

در این مراسم رئیس کمیته دفاعی دومای دولتی نیز حضور داشت ولادیمیر شامانوف، رئیس اتحادیه شهرهای افتخار نظامی سرگئی گوربن، رئیس دومای شهر مسکو الکسی شاپوشنیکوف. این مراسم با حضور روسای شهرهایی برگزار شد که عنوان افتخاری فدراسیون روسیه "شهر شکوه نظامی" به آنها اهدا شد.

مجموعه یادبود در تپه پوکلونایا توسط تیمی از نویسندگان تحت رهبری یک آکادمی از آکادمی هنر روسیه، هنرمند خلق روسیه، مجسمه ساز ساخته شده است. صلوات شچرباکوواو آکادمیک آکادمی هنر روسیه، معمار ارجمند روسیه ایگور ووسکرسنسکی.

سرویس مطبوعاتی شورای فدراسیون

یادبود اختصاص داده شده به شهرهای شکوه نظامی (مسکو). نام رسمی مجموعه یادبود اختصاص یافته به شهرهای شکوه نظامی روسیه است. واقع در پارک پیروزی در تپه Poklonnaya، در کوچه خیابان Kutuzovsky. نزدیکترین ایستگاه مترو پارک پوبدی است.

این یادبود در 5 دسامبر 2016 نصب شد. این رویداد همزمان با هفتاد و پنجمین سالگرد ضد حمله نیروهای شوروی در نبرد مسکو برگزار شد.

ترکیب شرکت کنندگان مراسم افتتاحیه

در مراسم افتتاحیه، رئیس شورای فدراسیون مجلس فدرال فدراسیون روسیه، والنتینا ماتوینکو، و رئیس دومای شهر مسکو، الکسی شاپوشنیکوف، حضور داشتند. شرکت کنندگان همچنین شامل ولادیمیر شامانوف، معاون دومای دولتی، سرگئی گوربن، رئیس اتحادیه شهرهای افتخار نظامی بودند. نمایندگان دولت مسکو و مهمانانی از شهرهای با شکوه نظامی نیز در اینجا بودند. حاضران به یاد قهرمانانی که 75 سال پیش از نبرد مسکو جان سالم به در بردند، یک دقیقه سکوت کردند.

وضعیت شهرهای با شکوه نظامی

عنوان افتخاری فدراسیون روسیه "شهر شکوه نظامی" با فرمان رئیس جمهور فدراسیون روسیه در سال 2006 ایجاد شد. این عنوان به خاطر شاهکار بی سابقه مدافعان میهن اعطا می شود که به نمادی از شجاعت، استقامت و قهرمانی دسته جمعی برای نسل ها از شهروندان روسیه تبدیل شده است.

شرح یادبود

مجموعه یادبود یک استیل گرانیتی 16 متری است که به سمت بالا بالا می رود و در بالای آن نشان روسیه وجود دارد - یک عقاب دو سر با بال های دراز. این سنگ بر روی یک پایه گرانیتی قرار دارد که با یک کارتوش برنزی با تقدیم بزرگ به شهرهای شکوه نظامی تزئین شده است.

در پایه بنای یادبود نقش برجسته های برنزی در چهار طرف وجود دارد. آنها سربازان و فرماندهان مشهور روسیه را از دوره های مختلف به تصویر می کشند.

از جمله شاهزاده های سواتوسلاو و الکساندر نوسکی، دیمیتری دونسکوی و دیمیتری پوژارسکی، کشیش سرگیوس رادونژ و ژنرالیسیمو الکساندر سووروف، امپراتور پیتر کبیر و فیلد مارشال میخائیل کوتوزوف، دریاسالاران نخیموف و ماکاروف، ژنرال اسکوبلف، خلبانان و تانک ها و خلبانان سافان هستند. جنگ بزرگ میهنی ، سایر مقامات دولتی.

این ستون توسط یک عقاب دو سر با بال های باز تاج گذاری شده است. مجموعه یادبود همچنین شامل 45 تخته سنگ گرانیت با نشان های شهرهای با شکوه نظامی است.

نشان ها و نام شهرها

مجموعه یادبود شامل دیوارهای گرانیتی کم ارتفاع در دو طرف با کارتوهای برنزی به شکل 45 سپر است. سپرها نشان های شهرهای شکوه نظامی را نشان می دهند و نام آنها حک شده است.

نویسندگان مجموعه یادبود

این مجموعه توسط تیمی از نویسندگان تحت رهبری آکادمی آکادمی هنر روسیه، هنرمند خلق روسیه، مجسمه ساز صلوات شچرباکوف و آکادمی آکادمی هنر روسیه، معمار ارجمند روسیه، ایگور ووسکرسنسکی ساخته شده است.

هزینه طراحی، تولید، نصب بنای تاریخی و بهسازی محوطه اطراف آن توسط اتحادیه شهرهای افتخار نظامی و خیرین تامین شد.

قابل ذکر است که برای ساخت مجموعه یادمان 12.44 تن هزینه شده است. برنز و 136 تن. سنگ گرانیت

عکس یادبود یادبود شهرهای شکوه نظامی:

فهرست شهرهای با شکوه نظامی در روسیه

مجموعه یادبود اختصاص یافته به شهرهای با شکوه نظامی نمادی است که نقش مسکو را به عنوان پایتخت روسیه بزرگ مشخص می کند. پیروزی بسیاری از نسل‌های روس‌ها نه تنها در مسکو، بلکه در شهرهای دیگر نیز جعل شد که سهم آنها مورد قدردانی قرار گرفت.

امروز، عنوان افتخاری "شهر شکوه نظامی" توسط 45 شهر فدراسیون روسیه با افتخار پوشیده می شود.

در اینجا لیستی از شهرهای افتخار نظامی در روسیه (از ژوئیه 2018) آمده است:

• بلگورود
  • گاچینا
  • پتروزاوودسک
  • فئودوسیا

در این مراسم رئیس شورای فدراسیون مجلس فدرال فدراسیون روسیه والنتینا ماتوینکو، معاون دومای دولتی، قهرمان فدراسیون روسیه ولادیمیر شامانوف، رئیس دومای شهر مسکو، الکسی شاپوشنیکف، رئیس اتحادیه شهرهای نظامی حضور داشتند. شکوه سرگئی گوربن، نمایندگان نخبگان معنوی، علمی، خلاق و نظامی، هیئت های جلال شهرهای نظامی، کهنه سربازان جنگ بزرگ میهنی و عملیات نظامی، دانش آموزان، دانشجویان باشگاه های میهن پرستانه، اعضای ارتش جوانان.

از طرف سرگئی سرگئیف رئیس شهر شکوه نظامی، هیئت آناپا توسط معاون وی سرگئی کوزلوف رهبری می شد. همچنین شامل نمایندگان جوانانی بود که فعالانه در فعالیت های نظامی-میهنی و جستجو مشارکت دارند.

مجموعه یادبود اختصاص یافته به شهرهای با شکوه نظامی نمادی است که نقش مسکو را به عنوان پایتخت روسیه بزرگ مشخص می کند. پیروزی نسل های بسیاری از روس ها نه تنها در اینجا، بلکه در شهرهای دیگر نیز شکل گرفت که باید از سهم آنها قدردانی کرد. امروز، عنوان افتخاری "شهر شکوه نظامی" توسط 45 شهر فدراسیون روسیه با جمعیت 9 میلیون نفر با افتخار پوشیده می شود.

اتحادیه شهرهای شکوه نظامی روسیه فعالیت هایی را برای حفظ میراث نظامی-تاریخی، توسعه و اجرای اقداماتی با هدف آموزش میهن پرستانه شهروندان هماهنگ می کند. و مایه خرسندی است که این کار در آناپا در بالاترین سطح انجام می شود: در طول سال صدها رویداد میهن پرستانه اختصاص داده شده به تاریخ های به یاد ماندنی در تاریخ کشور ما ، درس های شجاعت در مدارس و دانشگاه ها ، جلسات با جانبازان ، جوانان برگزار می شود. مردم در پست شماره 1 به یادگار می نشینند.
شرکت کنندگان در هیئت آناپا حضور در چنین رویداد تاریخی را برای هر یک از آنها افتخار بزرگی دانستند و این خاطره تا پایان عمر باقی خواهد ماند.

پسندیده شده توسط 0 خواننده

0 خواننده آن را دوست نداشتند

همچنین بخوانید

مجمع نظامی-فنی "ارتش-2019" در کراسنودار افتتاح شد

مراسم افتتاحیه این رویداد امروز در پارک سی امین سالگرد پیروزی برگزار شد. به نمایندگی از رئیس منطقه، شرکت کنندگان و میهمانان مجمع ارتش 2019 مورد استقبال معاون فرماندار نیکولای دولودا و فرمانده ارتش 49 ارتش ترکیبی، سپهبد سرگئی سوریوکوف قرار گرفتند. رویدادهای اصلی مجمع ارتش، رویدادی بزرگ که پتانسیل نظامی کشور و قدرت تسلیحات روسیه را به نمایش می گذارد، برای پنجمین بار در منطقه مسکو برگزار می شود. که در […]

انتخاب سردبیر
وقتی برای هر سفری آماده می شوم، معمولاً به وب سایت های ادارات منطقه نگاه می کنم، گاهی اوقات چیزهای خنده داری در آنجا وجود دارد ...

چند بار از کنار این ساختمان باشکوه رد شدم، اما هرگز داخل دانشگاه دولتی لومونوسوف مسکو در وروبیووی گوری نرفته‌ام. دارم اینو درست میکنم...

ابتکار ساخت کلیسای کوچکی به نام شاهزادگان مقدس بوریس و گلب در میدان آربات مسکو توسط بنیاد یونیتی انجام شد.

باغ گیاه شناسی اصلی مسکو بزرگترین باغ در اروپا است. مجموعه های بی شماری از انواع مختلف...
بلوار Strastnoy در پانورامای Yandex بلوار Strastnoy روی نقشه بلوار Strastnoy مسکو یک بلوار در منطقه Tverskoy در مرکز...
پس از طاعون در اواسط قرن هفدهم، زمانی که تنها چند نفر زنده ماندند، یک روستای جدید بازسازی شد. بر روی تپه ای مرتفع قرار دارد...
مسکو، 5 دسامبر - ریانووستی. والنتینا ماتوینکو رئیس شورای فدراسیون در مراسم افتتاحیه یادبود شرکت کرد...
در 26 اوت 1812 نبرد بورودینو رخ داد. بارکلی د تولی در دراماتیک ترین قسمت های این نبرد شرکت کرد. زیر دست او...
شاید کمتر خانه ای در مسکو به اندازه این خانه که زمانی مجلل بود، دستخوش بازسازی و تغییرات اساسی در ظاهر شده باشد.